09.-10.08.august Paides

https://arvamusfestival.ee/

Arvamusfestival on kohtumispaik. Sündmus toob 2013. aastast augusti teisel nädalavahetusel Paidesse kokku Eestist ja maailmast hoolivad inimesed erinevatest kogukondadest, et luua tasakaaluka arutelu abil paremat arusaamist iseendast, üksteisest ja maailmast. Festival on külastajatele tasuta.

Festivalile on oodatud kõik, kes tahavad kuulata, mõelda, küsida ja kaasa rääkida ühiskonna jaoks olulistel teemadel. See on koht, kus leida mõttekaaslasi, aga ka uusi ideid, vaatenurki, seisukohti ning lihtsalt mõnusalt aega veeta. Arvamusfestivalil saad teada, millest Eesti inimene mõtleb, mis talle muret või rõõmu teeb.

SEL AASTAL OSALEB ARVAMUSFESTIVALIL KA EVÕL

10.augustil kell 12.00-13.00 HARIDUSE ALAL

Eesti Võõrkeeleõpetajate Liit soovib koos oma mõttekaaslastega avada arutelu, mille eesmärk on suurendada teadlikkust võõrkeeleõppest ja mitmekeelsusest. Räägime, kuidas muuta keeleõpet tõhusamaks, kuidas kaasata õpilasi ja kogukondi ning teha rohkem koostööd. Oma arutelus proovime leida ka lahendusi keeleõppe ja aineõppe lõimimiseks.

Arutelus osalejad:

Marika Peekmann (HTM, üldhariduse osakonna võõrkeelte ja rahvusvahelise hariduse peaekspert), Karola Velberg (Eesti Võõrkeeleõpetajate Liit), Marta Loo (Tallinna Ühisgümnaasiumi 12. klassi õpilane), Karmen Kisel (Mustamäe Riigigümnaasiumi võõrkeeleõpetaja ja haridusjuht)

Arutelujuht:

Kati Bakradze-Pank (EVÕLi aseesimees)

Vt  Festivali kava  https://arvamusfestival.ee/kava/#/

Facebook  (EVÕL) https://www.facebook.com/photo/?fbid=1000959235156619&set=gm.802862641949649